Misc. Beeld & Geluid

Easytracks is een initiatief van Misc. Beeld & Geluid. Wij zijn een allround media en design bureau uit Maarssen. Wanneer een bepaalde markt ons voldoende frustreert hebben wij de neiging om productgroepen dan maar zelf te produceren en aan te bieden onder voorwaarden die onszelf ook bevallen.

We hebben dat eerder gedaan met Televisiestandaarden –die wij belachelijk lelijk en veel te duur vonden– en doen dat nu dus met stock-muziek.

En welke voorwaarden bevallen ons dan niet?

Omdat wij zelf veel video en animatie produceren, liepen we telkens weer tegen het gehannes met stockmuziek aan. Tracks zijn enorm duur, beperkt te gebruiken, hebben administratieve nasleep of er komen nog andere verrassingen om de hoek kijken. Eigenlijk blijf je altijd onzeker of je de tracks nou wel rechtmatig gebruikt. Vonden we strontvervelend, dus maakten we in de vrije uurtjes zelf wat tracks. Die bieden we nu dus aan onder de naam Easytracks. De lijst zal in de toekomst telkens langer worden.

Bottom line van al onze tracks: Eenmaal gekocht is gekocht. Geen haken of ogen; de track is van jou. Je mag hem gebruiken zo lang je wilt, zo vaak je wilt en waarvoor je wilt. En dat is minder voor de hand liggend dan het misschien lijkt. Verdiep je namelijk maar eens in de voorwaarden van veel aanbieders.

Tailor made?

Wil je een track nét een tikkie of misschien wel totaal anders, kan natuurlijk ook!

Misc. Beeld & Geluid
Raadhuisstraat 11
3603 AV Maarssen
0346 835 088
info@miscwork.nl
kvk: 51571021
btw: NL850081488B01